ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33-34-35-36-37-38-39 (Video)

Δείτε τα επεισόδια 30-31-32-33-34-35-36-37-38-39 της νέας σειράς του Αnt1 Κύπρου Δίδυμα Φεγγάρια που που προβάλλεται τώρα και στην Ελλάδα.


Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 30-Δείτε το ΕΔΩ
Ο Παύλος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η Αλίκη δεν καταφέρνει να κρύψει την μεγάλη ταραχή της.. Στο μεταξύ, η Σίλα με τον Μπρούνο έρχονται σε ρήξη με αφορμή.. την Ελισάβετ! Παράλληλα, η Αγάπη μιλάει με τον Φίλιππο για τον εκδοτικό οίκο και του λέει κάποια πράγματα που “προδίδουν” κάτι από το παρελθόν της.. Την αδιάκοπη πολιορκία συνεχίζει ο Δημήτρης προς τη Σίλα προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις. Στην Πάρο εμφανίζεται ο Αντώνης και για πρώτη φορά βλέπουμε μια πλευρά του που δεν την είχαμε ξαναδεί.. Σε μια κοσμική εκδήλωση εμφανίζεται ο Μπρούνο με την Ελισάβετ και εκεί πετυχαίνουν… τον Στέργιο! Ο Στέργιος τα χάνει, νομίζοντας πως είναι η Αγάπη…


 Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 31-Δείτε το ΕΔΩ
Η Αμαλία δεν καταφέρνει να πάρει καμιά απάντηση για την ταυτότητα της Ελισάβετ και τη σχέση της Αλίκης με τον Παύλο. Η Αγάπη ξεκινάει για την αστυνομία... Λέει ψέματα πως πήγε, αλλά η Μαρουσώ στην πορεία το ανακαλύπτει και την αντιμετωπίζει αυστηρά. Ο Φίλιππος εν τω μεταξύ εισβάλλει στο γραφείο του Στέργιου και απειλεί θεούς και δαίμονες για να πάρει πίσω τα λεφτά του. Τον καυγά ακούει ο Μιχάλης, που του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει κι αμέσως ενημερώνει τον Παύλο για την ιστορία της απάτης του Στέργιου στον Φίλιππο. 

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 32-Δείτε το  ΕΔΩ
Μετά τις πληροφορίες του Αντώνη, ο Στέργιος ξέρει ότι η Αγάπη συνεχίζει να μη θυμάται και βρίσκεται στην Πάρο με το Φίλιππο. Ο Δημήτρης πάει στην Ελισάβετ να δει το μωρό και την κάνει έξαλλη, με αποτέλεσμα αυτή να πάει στη Λίτσα και να τον προσβάλλει. Με τα χειρότερα λόγια. Η Λίτσα αγριεμένη παίρνει τον Δημήτρη και πηγαίνουν στο μαγαζί όπου δουλεύει η Αλίκη. Τη βρίζουν χυδαιότατα κι η Αλίκη χάνει τη δουλειά της. Ο Παύλος φεύγει ταξίδι με την Αμαλία, αλλά επειδή δε θέλει να είναι μόνος μαζί της προσκαλεί και τον Απόστολο… Ο Δημήτρης ερωτεύεται σιγά-σιγά τη Σίλα και μια νέα, περίεργη σχέση αρχίζει. Την ίδια στιγμή, ένα υποχθόνιο κόλπο γεννιέται στο μυαλό του Στέργιου και ζητάει απ’ την Ελισάβετ να πιουν έναν καφέ.. Ένα είναι σίγουρο. Από δω και πέρα η Αγάπη κινδυνεύει σοβαρά…
Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 33-Δείτε το ΕΔΩ
Ο Στέργιος κάνει μια πρόταση στην Ελισάβετ, που αν την δεχτεί, θα αλλάξει δραματικά τις ζωές τον ηρώων μας.. Ο Αντώνης, λέει ένα ψέμα στον Φίλιππο και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω με τη Σίλα κι αυτή αρχίζει να τον βλέπει πιο ζεστά.. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με την Αγάπη, φεύγουν απ’ την Πάρο για δυο μέρες και βρίσκουν επιτέλους λίγο χρόνο μόνοι τους.. Η Αρετή στήνει μια πλάκα στο Παύλο, άνευ προηγουμένου! Μετά από μια θεαματική παραίτηση από το κομμωτήριο, η Ελισάβετ αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Στέργιος.. Η Μαρουσώ είναι μόνη στο σπίτι όταν δέχεται μια απειλητική επίσκεψη. Εντελώς τυχαία, ο Φίλιππος με την Αγάπη μπαίνουν στο μαγαζί που δουλεύει.. η Αλίκη!

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 34-Δείτε το ΕΔΩ
Η Αλίκη μιλάει για πρώτη φορά στη ζωή της με την Αγάπη και παθαίνει τεράστια ταραχή.. Παράλληλα, ο Στέργιος ξεκινάει εντατικά μαθήματα στην Ελισάβετ για να την παρουσιάσει σαν Αγάπη.. Ο Παύλος γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με την Εύα που εμφανίστηκε μπροστά του στο ξενοδοχείο.. Η Λίτσα και ο Δημήτρης αποφασίζουν να έρθουν πιο κοντά στο παιδί της Ελισάβετ.. Γι’ αυτό το λόγο, η Λίτσα πηγαίνει στην Αλίκη και της ζητάει να γίνει εξέταση DNA! Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει ότι είδαν την Αγάπη στο κέντρο της πόλης και εξοργίζεται.. Η Μαρουσώ ανακαλύπτει το όνομα του άντρα που μπήκε στο σπίτι της.. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αμαλία το μεγάλο του μυστικό.. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε ο Αντώνης και γίνεται έξαλλος μαζί του!

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 35-Δείτε το ΕΔΩ
Ο Αντώνης καταφέρνει να κατευνάσει την οργή του Φίλιππου για τα ψέματά του, ενώ ο Παύλος ομολογεί στην Αμαλία την αλήθεια για τις δίδυμες. Η Μαρουσώ κάνει καταγγελία στον Διονύση και η αστυνομία τον ψάχνει, πράγμα που κάνει τον Στέργιο να τον απομακρύνει από την εταιρεία, στέλνοντάς τον στο Λονδίνο. Η άρνηση της Αλίκης για το τεστ dna, ενεργοποιεί τη Λίτσα που μ’ έναν έξυπνο τρόπο παίρνει δείγμα από το μωρό για ταυτοποίηση dna με τον Δημήτρη. Η Σίλα λέει στον Δημήτρη να σταματήσουν, αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης και η Κατερίνα γνωρίζονται στο σπα και αρέσει ο ένας στον άλλον. Στο σπα ο Παύλος καταστρώνει σχέδιο με την Αρετή για να γυρίσει στο σπίτι του. Η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ σχετικά με την καινούργια της δουλειά, βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που ανακαλύπτει πως της έχει πει ψέματα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως ήρθε η ώρα να την παρουσιάσει.

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 36-Δείτε το ΕΔΩ

Η Ελισάβετ κάνει πρόβα τζενεράλε κι είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της Αγάπης, αλλά ούτε μπορεί να διανοηθεί σε τι περιπέτεια πάει να τη μπλέξει ο Στέργιος… Ο Δημήτρης περιμένει τα αποτελέσματα D.N.A, που θα δείξουν αν το παιδί είναι δικό του, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη τον καταρρακώνει… Η Σίλα του ζητάει να χωρίσουν… Ο Φίλιππος κι η Αγάπη επιστρέφουν στην Πάρο και μαθαίνουν ότι ο Διονύσης μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Έξαλλος ο Φίλιππος τηλεφωνεί στον Στέργιο για να αντιμετωπίσει το χλευασμό του. Η Αγάπη εκμυστηρεύεται στο Φίλιππο τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά αυτός της τα γκρεμίζει, λέγοντάς της ότι αν δε μάθουν σε μια εβδομάδα την ταυτότητά της, θα χωρίσουν οριστικά… Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο ότι η πολύμηνη εξαφάνιση της Αγάπης πήρε τέλος. Η Αγάπη γύρισε σπίτι!

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 37-Δείτε το ΕΔΩ

Ο Στέργιος πείθει τον Παύλο πως η Αγάπη γύρισε στο σπίτι της, ενώ στη θέση της βρίσκεται η Ελισάβετ.. Ο Αντώνης, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο κυκλοθυμικός είναι και παρατάει την Εύα μόνη της στο Σπα! Μετά την διορία που της έδωσε ο Φίλιππος, η Αγάπη προσπαθεί απεγνωσμένα να θυμηθεί ποια είναι.. Ο Αντώνης εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του προς την Κατερίνα και οι δυο τους πάνε για φαγητό και γνωρίζονται καλύτερα.. Ο Δημήτρης αποφασίζει να βγει με κάποια άλλη για να κάνει τη Σίλα να ζηλέψει και στο τέλος.. το καταφέρνει! Ο Στέργιος συνεχίζει το σατανικό του σχέδιο με επιτυχία.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα κάνουν ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα.. Η Ελισάβετ συναντά για πρώτη φορά τον Παύλο, ως Αγάπη!

Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 38-Δείτε το ΕΔΩ

Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.


Δίδυμα Φεγγάρια -Επεισόδιο 39-Δείτε το ΕΔΩ


Η Αλίκη ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει κάτι για την Ελισάβετ και κατόπιν το λέει στην Αρετή. Από την άλλη η Αλίκη θέλει να εξομολογηθεί στο Παύλο πως πραγματικά αισθάνεται και τον παίρνει τηλέφωνο μέσα στη νύχτα ενώ ο Μπρούνο με τη Σίλα παίρνουν μια ξαφνική απόφαση να πάνε μαζί στη Ρώμη. Ο Αντώνης βγαίνει για ποτό μαζί με την Κατερίνα και οι δυο τους έρχονται κοντά. Όπως φαίνεται μια νέα εpωτική ιστορία αρχίζει μεταξύ τους. Η Λίτσα λέει στο Δημήτρη ψέματα ότι πήγε να δει την ξαδέρφη της καθώς στην πραγματικότητα βγήκε με έναν μυστηριώδη άντρα. Ο Στέργιος βάζει όλο και πιο πολύ την Ελισάβετ στα ύποπτα σχέδιά του και αυτή τη φορά την μπλέκει σε μια απάτη που θέλει να στήσει. Στο μεταξύ... ο Παύλος εξοργίζεται όταν μαθαίνει την απατεωνιά που πήγε να κάνει ο Στέργιος ενώ ο Θανάσης, ο αστυνομικός, επιστρέφει στην Πάρο με νέα για την πραγματική ταυτότητα της Μυρσίνης.


Όταν ένα video δεν ανοίγει αυτό οφείλεται στην υπερφόρτωση της πλατφόρμας Datemule.Στην περίπτωση αυτήν πατήστε το Link πάνω από το video με την ένδειξη : Προβλήματα με το βίντεο. Δείτε εδώ με άλλο αναπαραγωγέα.

Αν και πάλι δεν ανοίγει δοκιμάστε αργότερα


Όνομα

<!-- adsense -->,1,50 αποχρώσεις του γκρι,1,9 ΜΗΝΕΣ,238,ΑΓΡΙΑ ΓΗ,1,ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,3,ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 3,3,ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ,1,ΑΘΗΝΑ,1,ΑΣΤΕΙΑ,3,ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ,21,ΑΤΤΙΚΗ,1,ΒΟΗΘΕΙΑ,1,ΓΟΝΕΙΣ,3,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,2,ΓΥΝΑΙΚΑ,1,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,12,ΔΕΗ,1,ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ,7,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,1,ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ,14,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1,ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,232,ΔΙΕΘΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,2,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,5,ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,162,ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Β ΚΥΚΛΟΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,12,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,15,ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ,1,ΕΥΡΩΠΗ,1,ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,2,ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,1,ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,1,ΖΩΑ,1,ΖΩΗ ΜΟΥ,109,Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ,1,Η Επιστροφή,1,Η Επιστροφή επεισόδια,1,Η Επιστροφή επεισόδια 43-44-45-46-47-48 περίληψη.,1,Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ,13,Η ΜΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,30,Η ΝΥΦΗ,15,Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ,4,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ,1,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,2,ΙΝΤΕΡΝΕΤ,1,ΚΑΡΑΣΕΒΝΤΑ,69,ΚΛΑΡΙΝΟ,1,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,1,ΚΟΣΜΟΣ,11,ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΚΤΕΛ,1,ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,3,ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ,1,ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ,33,ΜΟΥΣΙΚΗ,2,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,216,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ,6,ΟΑΣΘ,1,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,138,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,ΟΜΟΡΦΙΑ,1,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ,5,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΑΙΔΙ,31,ΠΑΙΧΝΙΔΙ,1,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,1,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,3,ΠΑΡΓΑ,1,ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ,5,ΠΕΡΙΕΡΓΑ,2,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,2,ΠΟΛΕΜΟΣ,1,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,1,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,90,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,15,ΡΩΣΙΑ,1,ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,88,ΣΕΙΡΕΣ,7,ΣΟΥΧΑΝ,37,ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ,1,ΣΠΟΡ,1,ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,12,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ,167,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,5,ΣΧΕΣΕΙΣ,5,ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ,169,ΤΑΜΑΜ,30,ΤΑΞΙΔΙΑ,3,ΤΕΧΝΗ,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1,ΤΖΟΚΕΡ,2,ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ,1,ΤΟ ΝΗΣΙ,29,ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ,53,ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,9,ΤΟΥΡΚΙΑ,1,ΤΡΙΒΙΖΑΣ,1,ΥΓΕΙΑ,10,ΦΑΓΗΤΟ,1,ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ,1,ΧΡΗΣΙΜΑ,5,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,30,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,ALEXA,1,ANIMATION,2,BAHAR,33,BULLING,1,CAR,1,DADDY COOL,24,FACEBOOK,1,GAME OF THRONES,9,GAME OF THRONES SEASON 3,1,GAME OF THRONES SEASON 4,1,GAME OF THRONES SEASON 5,1,GAME OF THRONES SEASON 6,1,GAME OF THRONES SEASON 7,1,GOSSIP,1,GREEK TV,5,KARA SEVDA,77,KIRALIK ASK,164,LIFESTYLE,34,LIVE TV,1,MEGA,1,SURVIVOR,7,THE VOICE,21,THE YOUNG POPE,3,VIDEO,674,
ltr
item
englishgreece online: ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33-34-35-36-37-38-39 (Video)
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33-34-35-36-37-38-39 (Video)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsOrgod9i1RlKLPNonXaMzd7T8iX815aDmmGNQ-4L11NhLFCM_a-29BnUPN-BMLgXEOGMNZHsahZaf7aw-sUwkMKaQhasFk4WLaMTEbfNnjanG0ib8hTcLLVK84tulx338yGGI3XwVfBU/s320/hqdefault.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsOrgod9i1RlKLPNonXaMzd7T8iX815aDmmGNQ-4L11NhLFCM_a-29BnUPN-BMLgXEOGMNZHsahZaf7aw-sUwkMKaQhasFk4WLaMTEbfNnjanG0ib8hTcLLVK84tulx338yGGI3XwVfBU/s72-c/hqdefault.jpg
englishgreece online
https://englishgreece.blogspot.com/2016/03/30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-video.html
https://englishgreece.blogspot.com/
https://englishgreece.blogspot.com/
https://englishgreece.blogspot.com/2016/03/30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-video.html
true
6185937967832995999
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Περισσότερα>> Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS Όλα τα άρθρα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Like η Tweet γιά να το διαβάσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy