mpara

30 Δεκεμβρίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 79 VIDEO 295 Β κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 79 VIDEO

Tο επεισόδιο 79 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video

9 μήνες επεισόδιο 79 περίληψη (295)

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 79 VIDEO 295 Β κύκλος

Η Έλσα συμβουλεύει την Κρίστη να δίνει τον Φαίδωνα στον Άλκη κάποιες μέρες για να μπορεί η ίδια να ασχολείται με την καριέρα της, αλλά και ο μικρός να ζει σε πιο ήρεμο περιβάλλον. Ο Άλκης παρακολουθεί την κουβέντα τους από το γραφείο του, μέσα από τις κάμερες που έχει τοποθετήσει η Στέλλα. Η Ελίζα εκφράζει στον φίλο της τη λύπη της που ο Αντρέας έφυγε από τον Οίκο. 
Την ίδια ώρα, ο Αντρέας βρίσκεται στην Ασφάλεια που ανακρίνεται η Δάφνη, όταν φτάνει και ο Πέτρος, και δίνει άλλοθι στη Δάφνη πως το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Δημητρίου, ήταν στο σπίτι τους. Η Δάφνη ξαφνιάζεται ευχάριστα με τη διάθεσή του να την καλύψει.Η Αργυρώ βλέπει εφιάλτη με τον βιασμό της και θυμάται το πρόσωπο του Δημοσθένους. Μία γυναίκα που φιλοξενείται στο καταφύγιο που βρίσκεται και η Μαρίνα, ξεσπάει στη Θάλεια, προκαλώντας έντονη ανησυχία στη Μαρίνα για τους σκοπούς της οργάνωσής τους. 
Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να μείνουν σε έναν ξενώνα, και την προϊδεάζει για πρόταση γάμου. Η Σοφία τρελαίνεται από τη χαρά της. Η Θάλεια λέει στη Μαρίνα πως αν δεν τους εμπιστεύεται είναι ελεύθερη να φύγει. Η Ελίζα λέει στον φίλο της πως είναι ερωτευμένη με τον Αντρέα, χωρίς φυσικά να ξέρει πως εκείνος του συστήθηκε σαν αγόρι της. Ο Δημήτρης πηγαίνει στην Ασφάλεια για να βρει τη Δάφνη και συναντιέται με τον Αντρέα. Ο Πέτρος του ζητάει να πάνε κάπου οι δυο τους για να κουβεντιάσουν. Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα ποιος ήταν ο βιαστής της. 
Ο Δήμος δωρίζει στην Άννα ένα περιδέραιο, αλλά της συμπεριφέρεται σαν αφέντης. Η Άννα νιώθει οργή και τρόμο μαζί. Η Κρίστη ξεσπάει τα νεύρα της και στη Σύλβια. Ο Άλκης νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος και το εκδηλώνει στην Ηρώ. Ο Δημήτρης παραδέχεται στον Πέτρο τον έρωτά του για τη Δάφνη. Η Σοφία πετάει στα σύννεφα με την πρόταση του Μάνου. Παράλληλα εκείνος κανονίζει η διαμονή τους στον ξενώνα να μοιάζει με γαμήλια σουίτα. 
Η Έλσα επικοινωνεί με τη Μαρίνα και της λέει πόσο τη χρειάζεται, χωρίς να της αναφέρει όμως τίποτα για την περιπέτεια που έζησε.
Η Δάφνη ευχαριστεί τον Αντρέα που την κάλυψε, κι εκείνος της εκφράζει την απογοήτευσή του που πίστεψε πως μπορεί να τον ξεγελάσει. Η Δάφνη κεραυνοβολείται. Ο Σερέτης ενημερώνεται για την αθώωση της Δάφνης και σκέφτεται με ποιον άλλον τρόπο θα τη βγάλει από τη μέση. Η Ελίζα στέλνει μήνυμα στον Αντρέα ότι της λείπει ζητώντας του τον λόγο που έφυγε τόσο ξαφνικά. Ο Δήμος τηλεφωνεί στην Κρίστη και της ζητάει να βρεθούνε την επόμενη μέρα στο γραφείο του. Η Άννα που τον ακούει τον ικετεύει να μην κάνει κακό στην κόρη της. Η Ελπίδα έχει πάρει το πλαστό διαβατήριο και κανονίζει τα της φυγής της με τον Φοίβο. Η Έλσα βρίσκεται καθοδόν για το αεροδρόμιο. Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μικροκάμερες για να τοποθετήσει στο σπίτι της Κρίστης. Ο Μάνος αγοράζει ένα ακριβό δαχτυλίδι για τη Σοφία. Η Έλσα εκλιπαρεί τη Μαρίνα να φύγει από το καταφύγιο και να ζήσουν οι δυο τους μαζί στην Αθήνα.9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 79 VIDEO 295 Β κύκλος

 Δείτε το video ΕΔΩ

Προτεινόμενα video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου